|
|
 |
« Yanıtla #10 : 22 Ağustos 2007, 16:26:18 » |
|
ben hala resım eklemeyı basaramıyolrum :d bende bı sorun war 
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap[/quote]
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 22 Ağustos 2007, 16:41:12 » |
|
sen söyle canım ben sana yardımcı olurum
|
|
|
|
|
|
aptallığın açık kanıtı; aynı şeyi defalarca tekrarlayıp, farklı bir sonuç almayı beklemektir...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 22 Ağustos 2007, 17:22:38 » |
|
yha ben resmı koyuyorum resım acılmıo
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap[/quote]
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 22 Ağustos 2007, 17:28:52 » |
|
ilk etapta koymak istediğin resme link alman gerekiyor ondan sonra bak yazı penceresinin üztündeki yazı karakteri işaretlarinin olduğu kısımda B harfi var dikkat hemen altındakini tıkla ve linki araya koy resim o vakit çıkar elbet 
|
|
|
|
|
|
aptallığın açık kanıtı; aynı şeyi defalarca tekrarlayıp, farklı bir sonuç almayı beklemektir...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 22 Ağustos 2007, 17:50:50 » |
|
aynısını yapıom ama olmuo :d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : 22 Ağustos 2007, 17:58:13 » |
|
sen en iyisi ekle benim msn i ben ordan yardımcı olayım sana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 22 Ağustos 2007, 18:00:18 » |
|
walla bı cok arkadas soledı bana nasıl yapacgını denedım hıcbırıde olmadı pc de sorun war heralde:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 22 Ağustos 2007, 18:03:19 » |
|
pc ile alakalı değil sanırım sadece doğru linki alıp doğru komutlar yazmak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 22 Ağustos 2007, 18:04:43 » |
|
ben lınkı alıyom basına ımg lerıde koyuyorum ama
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 22 Ağustos 2007, 18:05:35 » |
|
sen o resmi bana yolla birde ben bakayım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|