*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
09 Ocak 2009, 03:48:45

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Oyun Atölyesi perdelerini açıyor  (Okunma Sayısı 521 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
------Üye Bilgileri lebi_derya

Ziyaretçi

Durumum:

« : 02 Ekim 2007, 13:42:14 »

Oyun Atölyesi, yeni sezona 4 Ekimde yepyeni bir oyunla "merhaba" diyor. Haluk Bilginer ve Vahide Gördüm'ün rollerini paylaştığı "Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler" isimli oyun Ekim ayı boyunca tiyatro severlerle buluşacak.

Eric-Emmanuel Schmitt'in yazdığı Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler'in rollerini Haluk BİLGİNER ve Vahide GÖRDÜM paylaşıyorlar. Kemal AYDOĞAN'ın yönettiği oyunun sahne tasarımı Bengi GÜNAY'a, müzikleri Tolga ÇEBİ'ye, ışık tasarımı İrfan VARLI'ya ait.

Evlilik üzerine bir oyun olan Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler, "kentli", "orta sınıf" çoğunluğun "normal" dünyasının sınırları içerisinde geçer. Suç işlemek için seri katil olmaya gerek yoktur. Bir kadınla bir erkeğin evliliğinde yeteri kadar suç bulmak hiç de zor değildir.

Acıyla yoğrulmuş bir oyun olan Evlilikte Ufak Tefek Cinayetler, "acı"yı göze alabilme yürekliliğini gösterebilenlere "umut" vaat eder. Tüketmek yerine çoğaltmak, yok etmek yerine var etmek, öldürmek yerine yaşatmak kavramlarına sahip çıkmak gerektiğini savunur.

4 Ekimden itibaren her hafta Perşembe, Cuma, Cumartesi 20.30, Pazar günü 16.00'da Oyun Atölyesi'nin Moda'daki sahnesinde izlenebilir.
------Üye Bilgileri escape

Gönüllü Üye
*

rep: 303

Üye ID: 221

Kayıt tarihi 04 Ocak 2007, 00:00:00

BEKLENEN GÜN GELECEKSE; ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR!

6 Mesajına Toplam
8 Kere Teşekkür Edildi

3 Mesajına Toplam
3 Kere Karma Verildi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 02 Ekim 2007, 14:01:57 »

İki büyük oyuncu...İzlenmesi gerekn bir oyun bence...Vahide gÖrdüm son yıllarda özellikle son yıllarda çok beğendiğim bir oyuncu...

ҳ̸Ҳ̸ҳ EsCaPe...ҳ̸Ҳ̸ҳ

Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
FORUM
Cansel Elcin
KADINCA HABER
HABER
------Üye Bilgileri lebi_derya

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #2 : 02 Ekim 2007, 14:18:33 »

istanbul masalıyla tanıdık Vahide Gördüm'ü oysaki deneyimli bi devlet tiyatro sanatçısı,televizyonun kattıkları diyeibliriz,kendisi için ...

oyuna mutlak gidicem Haluk Bİlginer hayan olduğum bi sanatçı zaten ,Vahide Gördüm 'de var ,senaryo da  çekiyor insanı ,izlemesi gereken bi oyun ...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: