|
|
 |
« : 07 Şubat 2008, 01:54:06 » |
|
Moderatörlüğün hayırlı olsun canım. ayrıca sana haber ve sağlık bölümünü verdim. ama senden dikkat etmeni istediğim bir konu var.. haber ve sağlık bölümü yoğun bir bölüm olduğu icin lütfen konularını acmadan önce göz at aynı konuları acabilirsiniz ister istemez. seni sevdiğimizi unutma 
|
|
|
|
|
|
Bir yudum su gibi içtim Bir sigara dumanı gibi çektim seni cigerlerime Nerden bilirdim ki ciğerin bile 5 para etmeyeceğini Şelale misali Suyun intiharını gerceklestirdim Her gece Her gece sarap oldun Şişelerimde, Her gece bir zulümdü, Her gündüzde Ecel oldun Hayallerime... Hayallerimi bile ,havale ettim Gecelerime...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 07 Şubat 2008, 05:41:01 » |
|
nurcan 41 emeginin karşılığı olan yeni görevin hayırlı olsun tebrikler canım
|
|
|
|
|
|
 Gidene kal demeyeceksin..... Gidene kal demek zavallılara... Kalana git demek terbiyesizlere... Dönmeyene dön demek acizlere yakışır...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 07 Şubat 2008, 16:46:36 » |
|
ablalrın en güzeliş o kadare mutlu oldumki senini adına buraya tebrik eden 3 kişi olmak istemezdim ama özür dilerim seni çok sevdiğimi sakın unutmaa.tebrik ederimm senini bu görevi layıkıyla başaracağını biliyorum..kardeşin sana çok güveniyor ve seni çok seviyorrr canım ablam... 
|
|
|
|
|
|
 yüzünü görmesemde unutamam seni.ağlamak için gözden yaş mı akmalı???
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 07 Şubat 2008, 17:44:12 » |
|
yeni görevinde bol paylaşımlar dilerim hayırlı uğurlu olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 07 Şubat 2008, 19:34:52 » |
|
tebrikler hayırlı olsunn 
|
|
|
|
|
|
S'uleguniger masöp , zekhaneme sögekosejirep
S'u plegurem , masöm wupehast
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 08 Şubat 2008, 13:44:55 » |
|
nurcandan hala bir yanıt yok hala haberi yokmu ne
|
|
|
|
|
|
 Gidene kal demeyeceksin..... Gidene kal demek zavallılara... Kalana git demek terbiyesizlere... Dönmeyene dön demek acizlere yakışır...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 08 Şubat 2008, 14:27:26 » |
|
Bitanecik ablam, canım, ciğerim yeni görevin hayırlı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Şubat 2008, 16:34:39 » |
|
Öncelikle bu göreve elimden geldiğince layık olmaya çalışacağım, ayrıca bu göreve beni layık gören arkadaşlarıma ve de herkese teşekkür ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 08 Şubat 2008, 19:22:02 » |
|
Ablacimm modlugun hayirli olsun !! Burdada gorevini cok iyi yapicagindan eminim !
Ablamin kiymetini bilin, fazla yormayin 
0 BIRTANE 
|
|
|
|
|
|
'Aptallarla tartışmayın;İlk önce sizi kendi seviyesine çeker,sonra tecrübesiyle yener !!
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 08 Şubat 2008, 19:40:42 » |
|
Esma'cığım teşekkür ederim canım 
|