|
|
 |
« : 18 Ağustos 2007, 13:32:20 » |
|
YAŞADIKLARIM GÖZ GÖZÜ GÖRMEYEN BİR KARANLIKTI HİSLERİM BİR UMUT BİR ÜMİT İLE GEÇİYOR ARDINA BİLE BAKMADIĞIM GÜNLERİM.. SİVİLİ SİL DİYORLAR SİLEMEM!!! SEN VARSIN O GÜNLERDE BİLMEZLER KORKU KADAR YAŞADIKLARIM UZUN BİR SÜREDE YAŞAYACAĞIM GECER DİYORLAR EĞLENMENE BAK DİYORLAR İÇİMDE HASRETİMSİN, YANGINIMSIN AYRILIĞI YAŞAYAMADIĞIMSIN BİLMEZLER... KORKU KADAR YAŞADIKLARIM BİTMEYECEK SANDIĞIM AKŞAMI YAPIPTA SENLE OLMA DUYGUSUNU İÇİMDE BASTIRAMAYIŞIM VE GECELERİ ÜRPEREREK UYANIP YANLIZLIĞA YAKARIŞIM İNANKİ TEK BAŞIMA KOCAMAN BİR ÖZLEM YAŞADIKLARIM... TAA UZAKLARDAN ELLERİMİ UZATIYORUM HER UZATIŞIMDA KIRILIYORUM YAT ARTIK DİYORLAR BENSE SENİ DÜŞÜNDÜKCE İÇİME ATIYORUM BİLMEZLER BİLEMEZLER...
KORKU KADAR YAŞADIKLARIM BİR DÜNYA SEN HERYERDE NEREYE BAKSAM CAN SIKAN HASRETİN YAKIYOR TENİMİ SEVMENİN BEDELİ OLSA GEREK CAM KIRIKLARIYLA OYUNLAR OYNAMAM VE ELLERİME HER BATTIĞINDA ESKİLERİ HATIRLAYIP BİR O KADAR MUTLU OLMAM KORKU KADAR YASADIKLARIM SESSİZLİKTE HERŞEY SUS PUS OLMUŞ ACIMASIZ VUSLAT SORGULUYORUM ZAMANI GECERMİ ACABA DİYE GECMEZ DEME NASILKİ DAHA DÜNLERDE GÜNLER SU GİBİ AKTIYSA BUGÜNDE YARINDA GECECEK TÜM AKICILIĞIYLA...
EVET KORKU KADAR YAŞADIKLARIM BİR ANLIK OLACAK TIPKI GÖZ ACIP KAPATMAK MİSALİ BİTTİĞİ YERDE KALACAK ASKERLİĞİM... VE BEN O GÜN SENİNLE YENİDEN DOĞMUŞ OLACAĞIM...
SENİ SEVİYORUM
MUTLULUĞUM BİR AVUC SEVGİN KADAR
ASKERİNDEN SEVGİLERLE...
2004 siir abi....
|
|
|
|
|
|
Bir yudum su gibi içtim Bir sigara dumanı gibi çektim seni cigerlerime Nerden bilirdim ki ciğerin bile 5 para etmeyeceğini Şelale misali Suyun intiharını gerceklestirdim Her gece Her gece sarap oldun Şişelerimde, Her gece bir zulümdü, Her gündüzde Ecel oldun Hayallerime... Hayallerimi bile ,havale ettim Gecelerime...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 18 Ağustos 2007, 13:39:11 » |
|
cok güzel. paylasımın icin tesekkürler arasira.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 18 Ağustos 2007, 14:56:05 » |
|
Süper olmuş güven abi yüreğine sağlık...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 20 Ağustos 2007, 01:21:07 » |
|
asker günleri demek.. allah yardımcısı olsun askerlerimizin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2007, 19:32:19 » |
|
sağolun arkadaslar Gerekten Güzel günlerdi... hangi sevgiliye yazıldı hayalmi gerçekmiydi bilmiyorum ama dün gibi hatırlıyorum yazdığım günü...
|
|
|
|
|
|
Bir yudum su gibi içtim Bir sigara dumanı gibi çektim seni cigerlerime Nerden bilirdim ki ciğerin bile 5 para etmeyeceğini Şelale misali Suyun intiharını gerceklestirdim Her gece Her gece sarap oldun Şişelerimde, Her gece bir zulümdü, Her gündüzde Ecel oldun Hayallerime... Hayallerimi bile ,havale ettim Gecelerime...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2007, 20:00:39 » |
|
kanka yüreğine sağlık güzel dizelermiş 
|
|
|
|
|
|
aptallığın açık kanıtı; aynı şeyi defalarca tekrarlayıp, farklı bir sonuç almayı beklemektir...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 24 Ağustos 2007, 01:22:35 » |
|
sağol kardeşim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 31 Aralık 2007, 11:07:55 » |
|
diline sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 31 Aralık 2007, 17:01:47 » |
|
güven abi işte yaaa dicek bişe bile bulamıyorum yaa mükemmelsin abi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 22 Ocak 2008, 17:31:15 » |
|
arasira paylaşım için teşekkürler...çok gzelmiş... 
|
|
|
|
|
|
 yüzünü görmesemde unutamam seni.ağlamak için gözden yaş mı akmalı???
|
|
|
|
|
|