|
|
 |
« : 22 Eylül 2007, 03:06:38 » |
|
1-2-3. Şiir yarışmalarımızdan Sonra yapılan anket sonucu ile ilk yarışmamız Belirlenmişdir. Bu seferki yarışmamız Herkezin Hazırladığı avatarları Bizimle Paylaşmasıdır. Her üye'nin 1 avatar koyma şansı vardır. ister Kendi avatarı isterse Yeni bir avatar yaparak yarışmaya katılabilirler...
Yarışma 30. EylüL 2007 SaaT:23:59 da Sonra erecek ve ankete dökülecektir. Katılan Üylere açılan anketi yine her zamanki gibi Üyeler oylayarak 1. yi sececeklerdir. 1. olan Üyemize 250 reP puanı verilecektir...
Neden rep ? : 1000 Rep Puanı Toplayan Üyelerimiz Stajer Mod. Rütbesi alarak Moderatör adayı olmaktadır. Tüm arkadaslarıma Şimdiden Başarılar diliyorum. Ve Tüm üyelerden Güzel bir katılım Bekliyorum...
Herkeze Bol Şans...NOT: AVATAR YARIŞMACI TARAFINDAN DÜZENLENECEK VE BİR YERİNDE Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.arasira.net yazacak (kücükte olsa - şefafda olsa )Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.arasira.net & Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.Sonkayit.neT & Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.ilkteklif.neT & Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.SonkayiT.Com
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 22 Eylül 2007, 03:22:28 Gönderen: arasira »
|
|
Bir yudum su gibi içtim Bir sigara dumanı gibi çektim seni cigerlerime Nerden bilirdim ki ciğerin bile 5 para etmeyeceğini Şelale misali Suyun intiharını gerceklestirdim Her gece Her gece sarap oldun Şişelerimde, Her gece bir zulümdü, Her gündüzde Ecel oldun Hayallerime... Hayallerimi bile ,havale ettim Gecelerime...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Eylül 2007, 16:43:50 » |
|
herkese bol şanslar dilerim eminim ki çok güzel çalışmalar çıkacaktır ortaya ... herkesin katılımını bekliyoruzz....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2007, 16:45:15 » |
|
Nil'den baya önemli bir performans bekliorummm  Diğer arkadaşlarda uğraşsınlar amaaa Canselciler hadi bakalımmm 
|
|
|
|
|
|
ҳ̸Ҳ̸ҳ EsCaPe...ҳ̸Ҳ̸ҳ  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapFORUM Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapCansel Elcin Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapKADINCA HABER Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHABER
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 22 Eylül 2007, 17:33:30 » |
|
niL katıLırsa kazanıcak ßence ama diğer katıLıcak arkadaşLarada başarıLar diLiorm 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 22 Eylül 2007, 18:02:43 » |
|
katılanlara başarılar diliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 22 Eylül 2007, 18:10:00 » |
|
bol şanslar herkesin şansı var hadi kolay gelsin güzellik görsel olmamalı içerik önemli bence
|
|
|
|
|
|
 Gidene kal demeyeceksin..... Gidene kal demek zavallılara... Kalana git demek terbiyesizlere... Dönmeyene dön demek acizlere yakışır...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Eylül 2007, 02:03:58 » |
|
herkez başarı dilemiş avatarlar nerde 
|
|
|
|
|
|
Bir yudum su gibi içtim Bir sigara dumanı gibi çektim seni cigerlerime Nerden bilirdim ki ciğerin bile 5 para etmeyeceğini Şelale misali Suyun intiharını gerceklestirdim Her gece Her gece sarap oldun Şişelerimde, Her gece bir zulümdü, Her gündüzde Ecel oldun Hayallerime... Hayallerimi bile ,havale ettim Gecelerime...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 23 Eylül 2007, 02:17:36 » |
|
İLK AVATAR BENDEN... BİRAZ BÜYÜK YAPTIM ÖRNEK OLSUN DİYE... LÜTFEN SİZ DAHA KÜCÜK YAPIN.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 23 Eylül 2007, 02:22:48 » |
|
inş ii olur arkadaşlar ama iddaaliyım bu konuda hocam için buradayım elimden geleni yapacağım.herkezede bol şans
|
|
|
|
|
|
O harfinden sonra gelen harf Ö K harfinden sonra gelen harf L U harfinden sonra gelen harf Ü L harfinden sonra gelen harf M 
|
|
|
|
|
|