*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
08 Ocak 2009, 04:04:08

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Maç Sonu: Adnan Polat  (Okunma Sayısı 94 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
------Üye Bilgileri __canselkolik__

Aktif Üye
**

rep: 4

Üye ID: 2245

Kayıt tarihi 29 Nisan 2008, 18:36:18

2 Mesajına Toplam
2 Kere Teşekkür Edildi

4 Mesajına Toplam
4 Kere Karma Verildi

Durumum:

« : 03 Ekim 2008, 00:43:19 »

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda gruplara kaldığı Bellinzona karşılaşması sonrasında basına açıklamalarda bulundu.

Başkan Adnan Polat karşılaşma sonrası yaptığı değerlendirmede, rakibi eledikleri için memnun olduğunu ifade ederek, ''Benim şahsi görüşüm arzu ettiğim futbolu, mücadeleyi ve neticeyi burada bulamadım. Daha fazla beklentim vardı. Ama neticede turu geçtik. Fakat Arda ve Mehmet Topal tekrar sakatlandı. 10 sakat oyuncuya çıktık. Bu maçı burada bırakıp Bursaspor mücadelesini düşüneceğiz'' dedi.

Başkan Adnan Polat sözlerini şöyle sürdürdü, "Futbolun içinde bu tür sakatlıklar olabiliyor. Benim bahsettiğim anti futbol, kasıtlı sertlik ve direk olarak futbolcuya arkadan atılan tekmeler ile benzeri hareketlerle ilgiliydi. Sakatlıklar oluyor. Önemli olan sakatlıkların olması gereken süre içinde tedavi yapılarak iyileşmesinin sağlanmasıdır.''

Bir gazetecinin ''Yaptığınız iyi transferlere rağmen özlenilen futbol yok, neden?'' sorusuna Adnan Polat, ''Takım bir türlü bir araya gelemedi ki. Oyuncuların yarısı devamlı sakat'' yanıtını verdi.

UEFA Kupası'nda daha önce kupayı kaldıran bir takım olduklarını hatırlatan Adnan Polat sözlerine şöyle devam etti, "Bunu tekrarlamak istiyoruz. Bu sene şansımıza Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda final oynanacak. Oraya uzun bir yol var. Hedefi orayı koyduk ama oynayacağımız maçları birer birer geçmemiz lazım. Dediğim gibi hedef orada, ama dönüp Bursaspor maçını düşünmemiz lazım.''

Maçı protokol tribününden izleyen Karl Heinz Feldkamp ile maçın değerlendirmesini yapıp yapmadığı yönündeki soruya Adnan Polat, ''Oyunla ilgili kendisinden değerlendirme istemedik. Feldkamp geliyor, gidiyor. Bizim onunla arkadaşlığımız, dostluğumuz devam ediyor. İyi bir Galatasaraylı olduğunu düşünüyorum'' şeklinde yanıt verdi.

Bakan Adnan Polat açıklamasının sonunda, Galatasaray'da bütün futbolcuların kaliteli olduğunu dile getirerek, ''Arzu edilen performansı yansıtmalarını bekliyoruz. Bazen oluyor, bazen olmuyor. Ama Galatasaray takımı daha iyi olacak'' dedi.

Kaynak : Resmi Site

------Üye Bilgileri yağmur yürekli

Co admin
*

rep: 217

Üye ID: 370

Kayıt tarihi 10 Haziran 2007, 16:58:07

8 Mesajına Toplam
8 Kere Teşekkür Edildi

1 Mesajına Toplam
1 Kere Karma Verildi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 03 Ekim 2008, 22:22:18 »

adnan polat, doğru değerlendirme yapmış. paylaşımın için sağol.

sevgi kalbimdeki kelebek, o uçtukça anlıyorum yaşadığımı.
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: