|
|
 |
« Yanıtla #10 : 08 Nisan 2008, 22:08:55 » |
|
arkadaslar ama bakın sizde artık benimlesiniz... beraber bu günlere getirdik burayı unutmayın olur mu 
|
|
|
|
|
|
Bir yudum su gibi içtim Bir sigara dumanı gibi çektim seni cigerlerime Nerden bilirdim ki ciğerin bile 5 para etmeyeceğini Şelale misali Suyun intiharını gerceklestirdim Her gece Her gece sarap oldun Şişelerimde, Her gece bir zulümdü, Her gündüzde Ecel oldun Hayallerime... Hayallerimi bile ,havale ettim Gecelerime...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 08 Nisan 2008, 22:35:58 » |
|
her güzel birşeye başlangız için birinin başta olması gerekir..fatih sultan mehmet liderliğiyle nasıl istanbul fethedildiyse bizde seenin liderliğinde güven abii siteleriinn kralıı lideri olacağızz...kim tutar bizi..emeğin büyük..
|
|
|
|
|
|
 yüzünü görmesemde unutamam seni.ağlamak için gözden yaş mı akmalı???
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 08 Nisan 2008, 22:41:12 » |
|
 canım benim yaa  3. sitemi actım haberin var sanırım... Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.ilkteklif.net aşk sitesi 
|
|
|
|
|
|
Bir yudum su gibi içtim Bir sigara dumanı gibi çektim seni cigerlerime Nerden bilirdim ki ciğerin bile 5 para etmeyeceğini Şelale misali Suyun intiharını gerceklestirdim Her gece Her gece sarap oldun Şişelerimde, Her gece bir zulümdü, Her gündüzde Ecel oldun Hayallerime... Hayallerimi bile ,havale ettim Gecelerime...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 08 Nisan 2008, 22:44:52 » |
|
bak bilmiyordum abii,öğrendiğim iyi oldu hemen orayada  üye oluyorumm desene 3, ailemiz doğuyor..
|
|
|
|
|
|
 yüzünü görmesemde unutamam seni.ağlamak için gözden yaş mı akmalı???
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 08 Nisan 2008, 23:52:16 » |
|
evet 3. ailemiz doğuyor. 1 aile sitesi 1 fan sitesinden sonra 1de aşkımızı alatabileceğimiz kendi duygularımızı koyabileceğimiz bir ortamımız oluyor 
|
|
|
|
|
|
 Gidene kal demeyeceksin..... Gidene kal demek zavallılara... Kalana git demek terbiyesizlere... Dönmeyene dön demek acizlere yakışır...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : 09 Nisan 2008, 00:03:17 » |
|
kanka hayırlı olsun hiç haberimiz yoktu bende üye olayım mı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 09 Nisan 2008, 01:07:18 » |
|
sorumu o canım yaa herkese acık bir site tabiki olacaksın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 09 Nisan 2008, 01:12:40 » |
|
tamam olayım o zaman üye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 09 Nisan 2008, 03:00:08 » |
|
ama sakın burayı ihmal etmeyin burası ilk göz ağrımız ona göre
|
|
|
|
|
|
 Gidene kal demeyeceksin..... Gidene kal demek zavallılara... Kalana git demek terbiyesizlere... Dönmeyene dön demek acizlere yakışır...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 24 Nisan 2008, 18:32:09 » |
|
bende üye olim mi??? 
|