*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
08 Ocak 2009, 03:34:13

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Reklamlar
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: TÜM ÜYE VE ZİYARETCİLERİN DİKKATİNE !  (Okunma Sayısı 385 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
------Üye Bilgileri Güven

www.arasira.net
Tecrübeli

rep: 129

Üye ID: 1

Kayıt tarihi 04 Ocak 2007, 00:00:00

Durumum:

« : 31 Ocak 2008, 13:50:25 »

Arkadaslar kurulalı yaklasık 11 ay olan bir siteyiz..

Kurucular : Selma abla , Escape ve arasira dan oluşmaktadır.
_______________________________________________________________________________________
İstatisklerimiz :

184,206 Mesaj
27,083   Konu
1,570    Üye.

Şeklinde oluşmaktadır...
________________________________________________________________________________________

Her gün ortalama

600 Yeni mesaj
100 Yeni Konu
10  Yeni Üye

Şeklinde bir aktiviteye sahibiz.
________________________________________________________________________________________
                                                             HEDEFLERİMİZ VAR

Bu ay okulların acılma , Herkezin Yoğun olduğu dönem, Sonbahar, vs vs...
Biz bir hedef koyduk ve şimdiye kadar hep hedefin zirvesine cıktık. Bunun için katkısı olan her üyeye ayrı ayrı Teşekkürü Borc bilirim...
                                                              BU AY'Kİ HEDEFLERİMİZ

Sizden Fazlasını değil içinizden Geldiği kadarı ile biraz katkıda bulunmanızı istiyorum... inanın hedefe ulaşacağız...
-2000 üye sayısına ulaşmak icin 430 üyeye ihtiyacımız var.
-400000 Mesaj sayısına ulaşmamız icin, 215794 Mesaj sayısına ihtiyacımız var.
-50000 Konu sayısına ulaşmamız için ise 22917 Yeni Konuya ihtiyacımız var.
_________________________________________________________________________________________
                                                               ...İPUCLARIMIZ...
_________________________________________________________________________________________

Eğer bize gerekli olan 300 üye gelir ise... ve bunların 100 tanesi online olarak katılırsa
Günde 10 mesaj atsalar 1000 Yeni mesaj yapmaktadır. zaten biz bu kadromuzla son günlerde 1000 mesaja ulaşıyoruz
Yeni gelenlerle beraber Herkez daha hevesli paylaşımını yaparak bu sayıyı günlük 2500 lere cıkarabiliriz ve bunun
Doğuracağı sonuç ortada ... 2500*30= 75000 ki bu bizi cok aşan bir rakamdır....

Günde 100 Konu garanti acılıyor. yeni gelen aktif üyelerin hepsi 10 konu acsa bizim konularla beraber rakam 2000 olacak
2000*30: 60000 gibi bir rakam ki buda bizim hedeflerimizin cok cok üstünde bir rakamdır.
__________________________________________________________________________________________
                                                                       SONUÇ
__________________________________________________________________________________________

Su an sitede bulunan 700 üye nin yarısı 1 kişi cağırsa 350 yeni üye katılacaktır aramıza... ki bunun 2-3-5 olduğunu düşünün hatta
daha fazla üye getirecek olan arkadasları düşünün hedefimizi aşmayı bırakın Kat Kat üstüne cıkarak Mukemmel bir ortama sahip olacağız..

Not: Her gelen üyeyi aramıza katmayacağız. sizin referansınız ile gelen doğru dürüst sevecen yani aynı sizin gibi olan üyeleri aradan
Çekip alacağız. Ve ortamı bozmadan Yolumuza Tam hız devam edeceğiz...
___________________________________________________________________________________________

BU KONUYA KATKIDA BULUNAN BULUNMAYAN TÜM ARKADASLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM. EĞER Kİ DAHA GÜZELİNİ YAPMAK
İSTİYORSAK HERŞEY ELİMİZDE...

___________________________________________________________________________________________

AYRICA ÜYE GETİREN ARKADASLARIN VE YENİ DÜŞÜNCELERİ OLAN ARKADASLARIN BU KONUYA MESAJ ATARAK VE BİLGİ VEREREK KATKIDA BULUNMALARINI RİCA EDİYORUM...

HOŞ PAYLAŞIMLAR DİLERİZ...

Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor
Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
www.arasira.net
Ailesi...
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2008, 14:09:45 Gönderen: arasira » Logged

Bir yudum su gibi içtim
Bir sigara dumanı gibi çektim seni cigerlerime
Nerden bilirdim ki ciğerin bile 5 para etmeyeceğini
Şelale misali Suyun intiharını gerceklestirdim Her gece
Her gece sarap oldun Şişelerimde,
Her gece bir zulümdü,
Her gündüzde Ecel oldun Hayallerime...
Hayallerimi bile ,havale ettim Gecelerime...
------Üye Bilgileri ok@n

Ziyaretçi

Durumum:

« Yanıtla #1 : 01 Şubat 2008, 13:29:22 »

bu günde yeni birisini getirdim toplamda 2 kişi yetirdim;rap-in-boy,beliz
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: