|
|
 |
« Yanıtla #10 : 06 Ocak 2008, 22:48:27 » |
|
 ilk resim benden olsun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : 06 Ocak 2008, 22:50:40 » |
|
Uzak döktürmüşsün yine yaa... 
|
|
|
|
|
|
ҳ̸Ҳ̸ҳ EsCaPe...ҳ̸Ҳ̸ҳ  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapFORUM Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapCansel Elcin Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapKADINCA HABER Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHABER
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : 06 Ocak 2008, 22:53:27 » |
|
teşekkürler escape resim ve yazı bana ait beğendiğine sevindim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : 07 Ocak 2008, 00:30:44 » |
|
teşekkürler sefa herkese başarılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : 07 Ocak 2008, 09:48:31 » |
|
Bu yarışma çok çekişmeli geçecek anlaşılan...Bunada bayıldım ben yaaa 
|
|
|
|
|
|
ҳ̸Ҳ̸ҳ EsCaPe...ҳ̸Ҳ̸ҳ  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapFORUM Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapCansel Elcin Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapKADINCA HABER Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHABER
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : 07 Ocak 2008, 12:33:34 » |
|
Gözlerimi alamadım desem abartmış olmam yani..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : 07 Ocak 2008, 14:09:23 » |
|
sefa emeğine sağlık çok güzel olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : 08 Ocak 2008, 18:16:23 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Gulersem Sevincim, Aglarsam Gozyasim, Olursem Topragim Ol Fenerbahcem...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : 08 Ocak 2008, 20:10:35 » |
|
ben göremiorum resmi bir sorun mu var ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : 08 Ocak 2008, 20:18:24 » |
|
ee bende görğnüyor sefa da görmüş
|
|
|
|
|
|
 Gulersem Sevincim, Aglarsam Gozyasim, Olursem Topragim Ol Fenerbahcem...
|
|
|
|
|
|