|
|
 |
« : 22 Ağustos 2007, 01:23:08 » |
|
Sonunda zor da olsa 3. şiir yarışmamızı TAMAMLAMIŞ bulunmaktayız. Medeni cesaretini göstererek katılan tüm arkadaşlarımıza Teşkkürü borç sayarım. Sonuçlar ilginc ve güzel Rep kazanan arkadasları kutluyorum.. veeeeeee aşağıda isimleri acıklıyorum
1. Ok@n >>> 200 rep KAZANMISTIR.... 2. calıkusu & Cansel Betul > 100 rep KAZANMISTIR... 3. *tgc* >>> 50 rep KAZANMISTIR...[/b][/color]
TEBRİK EDERİZ...
WWW.ARASIRA.NET
|
|
|
|
|
|
Bir yudum su gibi içtim Bir sigara dumanı gibi çektim seni cigerlerime Nerden bilirdim ki ciğerin bile 5 para etmeyeceğini Şelale misali Suyun intiharını gerceklestirdim Her gece Her gece sarap oldun Şişelerimde, Her gece bir zulümdü, Her gündüzde Ecel oldun Hayallerime... Hayallerimi bile ,havale ettim Gecelerime...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2007, 01:40:53 » |
|
herkese te$ekkür ederimm pek qusel bir şiir değiLdi ama 2.oLmuşum tüm oy kuLLanan arkadasLarıma tesekkürLerimi iLetiorm ßu arada seçiLen arkadasLarı tbrk ediorm 
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Ağustos 2007, 08:09:22 » |
|
Tebrik ederim arkadaşlar.... 
|
|
|
|
|
|
ҳ̸Ҳ̸ҳ EsCaPe...ҳ̸Ҳ̸ҳ  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapFORUM Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapCansel Elcin Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapKADINCA HABER Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHABER
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 22 Ağustos 2007, 09:19:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 22 Ağustos 2007, 10:08:32 » |
|
ana bizim junıor birinci olmuş vay beee kimin kardeşi canım  katılan tüm arkadaşları kutlarım 
|
|
|
|
|
|
aptallığın açık kanıtı; aynı şeyi defalarca tekrarlayıp, farklı bir sonuç almayı beklemektir...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 22 Ağustos 2007, 12:21:52 » |
|
seçilen arkdaşları tebrik ederim.
|
|
|
|
|
|
"GASED"
tüm şehir ağladı sen gittin diye mecbur musun hep en uzağa gitmeye??!!
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 22 Ağustos 2007, 12:47:21 » |
|
seçilen arkadaşları tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum 
|
|
|
|
|
|
 Gidene kal demeyeceksin..... Gidene kal demek zavallılara... Kalana git demek terbiyesizlere... Dönmeyene dön demek acizlere yakışır...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 22 Ağustos 2007, 16:03:12 » |
|
Ok@n,calıkusu,Cansel Betul,*tgc* hepınızı tebrık ederım arkadaslar basarılarınızın dewamını dılerım:D
|
|
|
|
|
|
 Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yap[/quote]
|
|
|
|
|
|