|
|
 |
« : 16 Şubat 2008, 20:56:19 » |
|
en çok mesaj : Okan En şair Üye : sshakerss en iyi konu : J_vale_J en katılımcı : canselkolik_kübra Gelecek vad eden : berfin
Arkadaşlar katılımlarınızdan dolayı tebrik ediyoruz...Seçilen arkadaşlarımıza 50 REP eklenmiştir...
Bundan sonraki paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz....
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.arasira.net YÖNETİMİ
|
|
|
|
|
|
Bir yudum su gibi içtim Bir sigara dumanı gibi çektim seni cigerlerime Nerden bilirdim ki ciğerin bile 5 para etmeyeceğini Şelale misali Suyun intiharını gerceklestirdim Her gece Her gece sarap oldun Şişelerimde, Her gece bir zulümdü, Her gündüzde Ecel oldun Hayallerime... Hayallerimi bile ,havale ettim Gecelerime...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 16 Şubat 2008, 22:51:18 » |
|
tebrikler arkadaşlar başarılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 16 Şubat 2008, 23:27:16 » |
|
Özellikle yeni arkadaşlarımızın katkıları beni çok sevindirior teşekkürler arkadaşlar 
|
|
|
|
|
|
ҳ̸Ҳ̸ҳ EsCaPe...ҳ̸Ҳ̸ҳ  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapFORUM Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapCansel Elcin Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapKADINCA HABER Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHABER
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 16 Şubat 2008, 23:53:34 » |
|
teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
Sen hep bende kal, Hayatımdan hiç gitme olurmu? Güneşim seninle doğsun, Mehtabımda hep sen ol, Sen bana geç gelen sevdam Sevilmenin mutluluğunu yaşatan adam.. Dünyaya binlerce gelsem, Yine seni severim dediğim sevdam..
Fügen Algıer
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2008, 02:21:51 » |
|
seçilen arkadaşları tebrik ediyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 17 Şubat 2008, 22:18:56 » |
|
adı geçen arkdaşları tebrik ederim başarılarınız daim olsun 
|
|
|
|
|
|
aptallığın açık kanıtı; aynı şeyi defalarca tekrarlayıp, farklı bir sonuç almayı beklemektir...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 25 Şubat 2008, 00:34:07 » |
|
arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum. başarılarınızın devamını diliyorum.
|
|
|
|
|
|
sevgi kalbimdeki kelebek, o uçtukça anlıyorum yaşadığımı.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 25 Şubat 2008, 06:24:45 » |
|
|
|
|
|
|
|
 Gidene kal demeyeceksin..... Gidene kal demek zavallılara... Kalana git demek terbiyesizlere... Dönmeyene dön demek acizlere yakışır...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 16 Mart 2008, 21:29:23 » |
|
tebrik ederim arkadaşlarımı 
|
|
|
|
|
|
 yüzünü görmesemde unutamam seni.ağlamak için gözden yaş mı akmalı???
|
|
|
|
|
|