|
|
 |
« : 29 Aralık 2007, 20:01:03 » |
|
en çok mesaj : valide En şair Üye : Nazife en iyi konu : Chris en katılımcı : ...... Gelecek vad eden : YASEMİN
Arkadaşlar katılımlarınızdan dolayı tebrik ediyoruz...Seçilen arkadaşlarımıza 50 REP eklenmiştir...
Bundan sonraki paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz....
Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris Yapwww.arasira.net YÖNETİMİ
|
|
|
|
|
|
ҳ̸Ҳ̸ҳ EsCaPe...ҳ̸Ҳ̸ҳ  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapFORUM Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapCansel Elcin Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapKADINCA HABER Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHABER
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : 29 Aralık 2007, 21:41:18 » |
|
ahh eskiden hep birinciydik bee 
|
|
|
|
|
|
 Gulersem Sevincim, Aglarsam Gozyasim, Olursem Topragim Ol Fenerbahcem...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : 29 Aralık 2007, 22:37:21 » |
|
seçilen arkadaşları tebrik ediyorum başarıların devamını dilerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : 31 Aralık 2007, 21:17:36 » |
|
hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar. başarılarınızın devamını dilerim.
|
|
|
|
|
|
sevgi kalbimdeki kelebek, o uçtukça anlıyorum yaşadığımı.
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : 01 Ocak 2008, 17:15:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : 01 Ocak 2008, 17:18:46 » |
|
|
|
|
|
|
|
neler geldi geçti alışırım,böyle geldi böyle bitsin bu hikaye... HADİ GİT BENİM GÜNAHKARIM...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : 01 Ocak 2008, 17:22:00 » |
|
Bu hafta yeni yılın ilk haftası rekorlar bekliorum haberinis olsunnn 
|
|
|
|
|
|
ҳ̸Ҳ̸ҳ EsCaPe...ҳ̸Ҳ̸ҳ  Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapFORUM Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapCansel Elcin Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapKADINCA HABER Linklerin Görülmesine Izin Verilmiyor Linki Görebilmek Için Üye Ol veya Giris YapHABER
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : 01 Ocak 2008, 17:25:51 » |
|
evet ilk haftaa ne güzel bi gün amaa 
|
|
|
|
|
|
neler geldi geçti alışırım,böyle geldi böyle bitsin bu hikaye... HADİ GİT BENİM GÜNAHKARIM...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : 01 Ocak 2008, 17:26:30 » |
|
Sitemizde hep beraberis daha ne olsunnn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : 01 Ocak 2008, 19:19:13 » |
|
Elbette ki....Sonuçta sen artıkın yetkilisinnn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|